Éléskamra vegán bourbon vaníliás krémpuding és tortakrém alappor
Vágysz egy krémes és finom pudingra, amit használhatsz tortákhoz vagy egyszerűen egy gyors nasihoz? A Bourbon vaníliás krémpuding a tökéletes választás számodra. Ez a krémpudingpor minden jelölendő allergéntől mentes, így bátran fogyaszthatod, ha speciális étrendet követsz.
Ez a 100% natúr, természetes, vegán és gluténmentes pudingpor gondosan összeállított összetevőkből készül. Nem tartalmaz kukoricát, szóját, burgonyát, tápióka keményítőt vagy köleslisztet. Emellett nincs hozzáadott cukor vagy magliszt sem.
Gluténmentes krémpuding
Összetevők:
- Nyílgyökér liszt
- Zabliszt
- Bambuszrostliszt
- Bourbon vanília őrlemény
- Béta-karotin por
Tápanyagtartalom 100g termékben:
Tápanyag | Mennyiség |
---|---|
Energia | 1378.6 kJ |
326.2 kcal | |
Zsír | 2.9 g |
– telített zsírsavak | 0.5 g |
Szénhidrát | 66.8 g |
– cukrok | 0.6 g |
– hasznosuló szénhidrát | 66.8 g |
– poliolok | 0 g |
Fehérje | 5.9 g |
Só | 0.2 g |
Rost | 15.7 g |
Gluténmentes tortakrém
A Bourbon vaníliás krémpuding és tortakrém alappor egy krémes és finom választás, amelyet könnyedén elkészíthetsz otthon. Használhatod tortákhoz, süteményekhez vagy egyszerűen önmagában élvezheted a finom ízét. Ez a vegán és gluténmentes pudingpor minden jelölendő allergéntől mentes, így mindenki számára ideális választás. Élvezd a krémes és vaníliás ízt ezzel a kiváló termékkel!
Elkészítési javaslat:
A tasak tartalmát a 30-50 g diéta szerinti édesítővel, kb. 1 dl növényi tejjel csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk a további 350 ml tejet, majd folyamatos kevergetés mellett, lassú tűzön felforraljuk, ekkor el is készült. Ügyeljünk arra, hogy ne forraljuk enné tovább, mert visszahígulhat. A desszert édességét a főzés előtt állítsuk be, utólag már ne édesítsük. A pudingot fogyaszthatjuk melegen, langyosan vagy kihűtve is.
Ha tortakrémnek vagy süteményekbe használjuk, akkor 300 ml növényi tejjel készítsük, hogy jóval sűrűbb legyen.
Reviews
There are no reviews yet.