Gullon Barquillos de Choco kakaós nápolyi 70g
Összetevők: csokoládé ízesítésű krém 70% (édesítőszer: maltitol, izomaltóz), növényi zsír(pálma és pálmamag), természetes kakaópor 9%, búzakeményítő, emulgeálószer: szójalecitin, vanília aroma só, térfogatnövelőszer: nátrium-és ammónium-hidrogén-karbonát, színezékek: B-karotin, búzaliszt 29,5%
Gullon nápolyi tápanyagtartala 100 g termékben:
Energia: | 1808 kJ / 434 kcal |
Fehérje: | 4,4 g |
Szénhidrát: | 68 g |
ebből cukor: | 0,5 g |
Zsír: | 22 g |
ebből telített: | 13 g |
Só | 0,15 g |
Rost: | 3,4 g |
A gullon cukormentes nápolyi nyomokban tejet, földimogyorót és dióféléket tartalmazhat.
A Gullon csokis nápolyi élemi rostban gazdag.
Egyre több bizonyíték utal arra, hogy a megfelelő rostbevitel jótékony hatással lehet az emésztésre és csökkentheti a krónikus betegségek kockázatát. Ezen előnyök közül sokat a bélmikrobióta – az emésztőrendszerében élő több millió baktérium – közvetít.
A rost a növényi élelmiszerek (gyümölcsök, zöldségek, gabonafélék) azon része, amelyet a szervezetünk nem tud megemészteni vagy lebontani. A rost segíthet a koleszterinszint csökkentésében, jobban szabályozza a vércukorszintet, és megelőzheti a bélrákot. Törekedjünk arra, hogy 1000 kalóriánként 14 gramm rostot fogyasszunk. A rostok csökkenthetik az étvágyadat, csökkenthetik a koleszterinszintedet, és mérsékelhetik a vércukorszint emelkedését a magas szénhidráttartalmú étkezések után. Ha egészséges életmódra törekszel, igyekezz többféle rosttípushoz jutni a teljes értékű gyümölcsökből, zöldségekből és gabonafélékből.
Túlzott mértékű fogyasztása hashajtó hatású lehet.
Reviews
There are no reviews yet.