Schar MIX B Kenyérliszt – 1000g – Mostantól a konyád lesz a pékség!
Szeretettel hozzuk el számodra a Schar MIX B Kenyérlisztjét, amely a gluténmentes lisztkeverékek új generációját képviseli. Ezzel a fantasztikus termékkel saját konyhádban süthetsz friss és finom kenyeret, amely mindennél jobban hasonlít a pékségekben készült házi kenyerére.
A recept egyszerű és barátságos, csakúgy, mint a főzéshez való hozzáállásunk. Csak vegyél egy adagot ebből a laktózmentes lisztből, add hozzá az élesztőt és a vizet, majd keverd össze őket egy csipetnyi sóval. Az összekeverés a legfontosabb lépés, és ennyi az egész. Ezt követően formálhatsz a tésztából bármilyen alakú és méretű bucikat, tekercseket, amelyeket csak szeretnél.
Schar mix B – B mint kenyér
A Schar MIX B Kenyérliszt segítségével készült házi kenyér finom, aranybarna kérget kap, a belső pedig puha és lágy lesz. Mindezt a lencselisztnek és rizslisztnek köszönhetően, amelyek egészséges rostokat is biztosítanak. Ráadásul a kenyér még másnap is olyan friss és finom lesz, mintha éppen most hoztad volna a pékségből!
Az újraformált MIX B kenyérlisztkeverékkel a kenyérsütés sosem volt még ilyen egyszerű és élvezetes. Legyen szó sütőformában vagy anélkül készült kenyérről, zsemléről, a tészta könnyedén alakítható és süthető. A lencseliszt hozzáadásával pedig még az ásványianyag-tartalom is növekedett.
Schar MIX B kenyérliszt
Íme a remek összetevők listája:
- kukoricakeményítő
- rizsliszt
- növényi rost (psyllium, bambusz)
- teljes kiőrlésű rizsliszt 3,8%
- lencseliszt 3,6%
- dextróz
- sürítőanyag: hidroxipropilmetil-cellulóz
- só A termék nyomokban szóját tartalmazhat és nem tartalmaz laktózt.
Az 100g termékben található tápértékek:
Tápérték | Mennyiség |
---|---|
Energia (kJ/kcal) | 1475/348 |
Fehérje | 2,7 g |
Zsír | 0,9 g |
– amelyből telített zsírsavak | 0,2 g |
Szénhidrát | 80 g |
– amelyből cukrok | 1,4 g |
Rost | 4,4 g |
Só | 0,83 g |
Mindenkinek kellemes sütést és finom, házilag készült pékárukat kívánunk a Schar MIX B Kenyérlisztjével!
Reviews
There are no reviews yet.